Septemberkermis Sint Martens Leerne

Dit weekend is het weer Kermis in Sint-Martens-Leerne. De weergoden zijn de organisator zeker goedgezind, het zal een mooi nazomer-weekend worden.
Vanaf de vrijdagavond in zaal den Engel, tot de zondagavond met als afsluiter een openluchtfilm, kan jong en oud weer hun gading vinden op deze editie.

De organisatie zoekt nieuw bloed om hun ploeg te versterken. Het sterkt uitgedunde team heeft het lastig om een volledig programma samen te stellen en roept daarom op versterking te bieden. Heb je ideeën, zie je het zitten de kermis een nieuwe lift te geven?… Klamp dan iemand van het bestuur aan op de kermis. Het zou zonde zijn mocht de kermis van Sint-Martens-Leerne weer verzwakken. De laatste jaren was er eindelijk weer leven ingeblazen. De verhuis naar de weide biedt weer heel wat mogelijkheden… niet iedereen heeft zo een mooie ruimte ter beschikking.
Hier  staan er een aantal hilarische filmpjes van de valiezenkoers van vorig jaar. Laat dit niet zomaar verloren gaan.
Het programma 2011 tref je in het boekje dat enkele weken geleden in je bus viel.  (Spijtig genoeg kreeg de redactie daar geen bruikbare lijst van om op Leerne.be te zetten.)

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...