Buitenverlichting van Sencys = rommel

De buitenverlichting met bewegings-detector van  Sencys die o.a. in de Brico-winkels verkocht wordt, oogt heel mooi.  Maar ….!

Het is net een ziekte van alle fabrikanten om met goedkope materialen te werken, niettegenstaande lichten en verlichting verschrikkelijk duur zijn. Deze business schept gigantisch veel geld zonder zich van kwaliteit zorgen te maken.

Tijdens het monteren van deze buitenlamp kwamen we tot de constatatie dat de gebruikte vijsje van een dermate slechte kwaliteit zijn dat je ze maar éénmaal kunt aandraaien.  Wat als we een lamp moeten vervangen? Dit zal nooit meer lukken. Het monteren van de lamp vergt echt knutsel- en prutskunst.

Fabrikanten! vraag uw ontwerpers een groenstof aankopers eens iets meer uit te geven aan betere vijsjes.

Ons advies: deze lamp lijkt mooi maar is in werkelijkheid echte rommel.
Help ons:  Verspreidt dit bericht via uw sociaal netwerk:  klik op het icoon van uw keuze hieronder

Digg This  Reddit This  Stumble Now!  Buzz This  Vote on DZone  Share on Facebook  Bookmark this on Delicious  Kick It on DotNetKicks.com  Shout it  Share on LinkedIn  Bookmark this on Technorati  Post on Twitter  Google Buzz (aka. Google Reader)  

Een gedachte over “Buitenverlichting van Sencys = rommel

  • 4 februari 2020 om 14:22
    Permalink

    Ook 2 sets van 4 buiten inbouwspotjes gekocht, na 1.5 jaar al 2 van de 8 die het nietmeer doen! En dan geven ze wel 2 jaar garantie, maar na 1 jaar al nietmeer te krijgen in de Brico…

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...