Gitaarles

Ooit al gitaar willen leren spelen?  Samen met Michel Penterman moet dit lukken. Hij is het bekende gezicht achter de gitaarlessen van gitaarles.nl . Op Youtube zijn zijn video’s meer dan 3.500.000 keer bekeken, hij behaalde De Telegraaf, Radio 538, NOSop3, RTL’s Editie NL en nog veel meer media met zijn sympathieke en uitgebreide methode. Meer dan 5.000 klanten leerden in korte tijd succesvol gitaar spelen met zijn uitgebreide pakket. Met 3 cursussen (Basis voor Beginners, Tokkelen voor rond het Kampvuur en Barré Akkoorden voor in een Band) bestaande uit meer dan 300 oefen- en uitlegvideo’s, 3 digitale handboeken van meer dan 250 pagina’s per stuk en 3 jaar onbeperkt toegang tot het materiaal is dit meest complete pakket van Nederland en België al jarenlang toonaangevend.

Ga naar zijn site 

Toegankelijke en complete online gitaarles voor beginners

Iedereen kan gitaar leren spelen. Ook jij! Dat bewijst onze gitaarles community met meer dan 5.000 beginnende gitaristen al 10 jaar!
 Met onze methode leer je direct de akkoorden van je favoriete nummers meespelen, tokkelen, gitaar solo’s spelen, je eigen hit componeren én zelfs ingewikkelde akkoorden spelen.
 Je mede cursisten variëren van jong tot oud, zijn man of vrouw en stuk voor stuk razend enthousiast over hun vorderingen en de persoonlijke aanpak.  Probeer de gratis proeflessen.

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...