Ooidonkdreef, in de laatste fase.

De heraanleg van de Ooidonkdreef is aan zijn laatste fase toe. De klinkers liggen terug op hun vertrouwde plaats… maar schijn bedriegt. Nu pas weten we hoe het er uiteindelijk zal uitzien. Wat velen vreesden, is stilaan waarheid geworden. Het is letterlijk een echt zootje geworden. De reuze plantenbakken zullen nu afgebakend worden met stalen palen om te vermijden dat wagens er kunnen parkeren. Wat denk je…?  Deze bakken worden de ideale plaats voor vuil, hondenkak, onkruid en vooraal schuinparkeerders.
De aanleg rond de wegel naar het kerkhof tart alle verbeelding. Hier hebben ze vanalles getracht… trapje-op-trapje-af. Schuin-stukje-op, schuin-stukje-af. De bewoonster is er alvast niet over te spreken. Haar huis ligt nu letterlijk in een put. Ze kreeg te horen dat ze blij mag zijn met het schuine gedeelte. “Daar kan je later zeker met een rolstof aan je huisje” kreeg ze als uitleg. Een beschamend, tactloos én vooral vernederend antwoord. Vroeger was het  verschil niet zo groot.
Het  probleem is dat ze de dreef ± 35 cm hoger gelegd hebben dan voorheen. Bewijs is dat je vroeger iets schuin-op moest aan het terras van de Sterre. Deze ligt nu gelijk met de rijweg.

Lees het volledige artikel en alle reacties van in het  begin van de aanleg

Lees alle reacties en plaats zelf jouw mening

Deel dit zoveel mogelijk

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...