De ooidonkdreef… ongeloof

Hendrik Vergote schreef de 500ste reactie op Leerne.be. Hierbij zijn reactie:
Vorige week zelf even gaan kijken… wat een leuke mooie wandeling moest worden doorheen Ooidonck nam al vlug plaats voor ongeloof… bloembakken schuin of rechtop enkele opritten… een trappen “spel” aan een voordeur.
ERG… is het niet de taak hoofd technische dienst en bevoegd schepen om in samenspraak met de bewoners en aannemer enkele zaken “uit te zetten”? Hebben die mannen een lintmeter?

VASTSTELLING:

We zijn ondertussen jaren verder in onze gemeentes (De 3 Leernes). Het enige wat is bijgekomen is een nieuwe kantine voor de voetbal (tis wel een mooie – gelukkig – voor dat geld mag dat ook)

Al eens gaan kijken naar het lokaal van Djemba? In mijn tijd was dat al een oud kot. De toiletten stinken… accommodatie is verouderd. Nog maar te zwijgen over de dakbedekking… ASBEST!
Een kleine restauratie… zoals aanbouwen veranda, vernieuwen dak… zou dit gebouw al een enorme meerwaarde kunnen geven. Verenigingen zoals KVLV, De Schutters, Djemba, Cycling Team Leerne en nog zoveel meer… kunnen hier gebruik van maken. Een aanvulling op “den engel”

De Oude Leernesesteenweg is een kakofonie geworden van architectuur die niet in een onze dorpskern past. Misschien geen vergelijk maar regio’s in Spanje en ja zelfs in Knokke… zijn architecten/eigenaars verplicht om een bepaalde stijl aan te houden… in Leerne/Deinze kan dat niet…
Bachte-Draai… wat gaan ze daar allemaal neerzetten?

Wie ligt er nog wakker van de Leernes? Wie zetelt er nog voor ons Leerne? Wie trekt de kar voor ons?
Niet alles kan gestuurd worden vanuit de toren van Deinze… ON THE FIELD (daar moet er strijd geleverd worden voor onze belangen).

Een gedachte over “De ooidonkdreef… ongeloof

  • 13 mei 2018 om 23:15
    Permalink

    Vandaag veel vraag gehad wie de architect was van de dreef, want daar willen ze niet mee werken…..

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...