Tiendaagse van het Woord

De Tiendaagse van het Woord is een jaarlijks terugkerend initiatief van het Willemsfonds nationaal dat steevast in oktober doorgaat. Dit jaar loopt de Tiendaagse van zaterdag 14 oktober tot en met maandag 23 oktober 2017. Afdeling Deinze organiseert in dit kader elk jaar een activiteit en probeert dit steeds vanuit een verrassende en originele invalshoek te doen. In 2012 werd de sketch ‘Het sollicitatiegesprek’ opgevoerd door talenten van eigen bodem Marianne De Wulf, Rita Vancaneghem en Nick Hollevoet. En in 2014 was er de theatervoorstelling in de huiskamer van Françoise Hanson – Soudant.

Tijdens deze editie laat de afdeling meerdere van uw zintuigen prikkelen. Niet alleen uw gehoor maar ook uw smaak en reukzin zullen een buitengewone avond beleven. Zo brengt Deinzenaar en whiskyliefhebber Claude Nijs van het bedrijf P. Nijs uit de industriezone De Prijkels en voorzitter van Liberales ons het verhaal van Schotse single malt en laat hij ons kennis maken met een boeiende wereld van geuren en smaken. Met proevertjes van sherry, graanjenever, chocolade van de Zwarte Vos en uiteraard whisky. Lekker proeven en degusteren maken deel uit van het goede leven en zullen ongetwijfeld de tongen losmaken.

Waar en wanneer: Kelder bibliotheek, Markt Deinze, op woensdagavond 18 oktober om 19u30.

Info en inschrijvingen: Annie Mervillie, 0476 46 67 26 willemsfondsdeinze@telenet.be of Bart Provijn, 0474 07 83 79 bart.provijn@telenet.be. Plaats: Kelder bibliotheek – Markt te Deinze. Deelnameprijs: leden €5 – niet-leden €6. Betalen aan de ingang of via het rekeningnummer van Willemsfonds Deinze: BE52 4427 6014 8109.

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...