Sinterklaasintocht Deinze

Op zaterdag 25 november 2017 doen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hun intrede in onze stad! In de voormiddag zal Sinterklaas de kinderen van deelgemeente Astene bezoeken en in de namiddag komt hij het centrum van onze stad binnen gevaren met de stoomboot.

Alle kinderen van Deinze en omstreken worden om 14 u. verwacht op het Sint Poppolplein om er Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op te wachten langs de kade. Sinterklaas zal zijn uiterste best doen om zo veel mogelijk kinderen persoonlijk te begroeten en de Zwarte Pieten kijken al erg uit naar hun bezoek aan de Deinse kinderen. Sinterklaas liet reeds weten erg blij te zijn met zelfgemaakte tekeningen en schilderijen en neemt deze graag in ontvangst.

Wat staat er allemaal op het programma op deze heugelijke dag?

Voormiddag: Om 9 u. vertrekt Sinterklaas vanaf Astene sas naar De Ceder en tot 11.30 u. zijn alle kinderen er welkom bij de Sint die voor elk kind iets lekkers meebrengt.

In de namiddag begeeft Sinterklaas zich met de stoomboot naar Deinze. Zijn aankomst is voorzien om 14 u. aan het Sint-Poppoplein, waar hij verwelkomd wordt door het stadsbestuur. Vanaf 14.30 u. begeeft de Sint zich naar de Brielpoort. Onderweg maakt hij uitgebreid tijd om zo veel mogelijk kinderen te begroeten.

Om 15.30 u. gaat de theatervoorstelling ‘Piet durft niet’ van start in de Brielpoort. De deuren van de Brielpoort gaan open om 14.30 u. en de show start om 15.30 u. stipt. Tickets voor de show kosten € 3 p.p. In het ticket is 1 drankje inbegrepen. De zitplaatsen zijn genummerd. Aan het einde van de voorstelling heeft Sinterklaas voor iedereen iets lekkers meegebracht!

Tickets reserveren kan via jeugddienst@deinze.be met vermelding van je naam en het aantal tickets dat je wenst te reserveren. Vanaf dinsdag 24 oktober kunnen gereserveerde tickets afgehaald worden of nieuwe tickets aangekocht worden aan de balie van de jeugddienst in Brielpunt, Mouterijdreef 22 te Deinze.

Wanneer: zaterdag 25 november 2017 van 14 tot 17 uur
Prijs:Gratis
Waar: Sint-Poppoplin Deinze
Tickets voorstelling: jeugddienst@deinze.be

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...