Rare tekens in bos van Ooidonk

NeverendingFestival boomJe voelt de lente in Leerne, de eerste vlinders zijn er. De natuur rond het Kasteel van Ooidonk ontwaakt prachtig mooi.
’s Morgens vroeg is het land van Ooidonk on-gewoon betoverend.  Opmerkelijke dit jaar is dat de natuur precies een aantal tekens geeft…   Op bepaalde plaatsen staan mooie letters zoals op de bovenstaande foto.
Blijkbaar is dit het teken van de bosdieren en de Kriooltjes dat zij zich voorbereiden op het grote muziekfeest van deze zomer.

“In het land van Ooidonk is het nu nog allemaal rustig en stil… niettegenstaande leeft en heerst er van alles in deze sprookjesachtige omgeving. De bosdieren leven er vredig naast de Kriooltjes, de elfachtige bewoners uit het blauwe poortje in de Ooidonkdreef. Zij beschermen de bewoners van het grote bos… dit jaar willen zij samen met de bewoners van de mensenwereld een groot muziekfeest organiseren.

Op 20 juli gebeurt er dan iets magisch in het grote bos om en rond het kasteel… dan verandert die ochtend elke dauwdruppel in een kleurrijke muzieknoot en kent het land van Ooidonk z’n grootste muziekfeest ooit..”. a Day Dream of a Live Music Experience. Een muziekfestival voor groot maar ook voor klein, voor jong maar ook voor oud. Iedereen is welkom op deze Neverending Festival

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...