Workshop fermenteren

De methode van melkzuurgisting is de enige bewaartechniek die je product rijker maakt aan voedingsstoffen. Zuurkool is heus niet de enige groente die zich leent voor fermentatie. Loop door je moestuin en oogst wortel, komkommer, rode kool, radijs,…voor je dagdagelijkse probiotische kracht, een weldaad voor spijsvertering en immuniteit. Tijdens de workshop ontdek je techniek, voedingsinfo en heerlijke recepten. En eens je de smaak te pakken hebt van gefermenteerde groenten, laat pickelen je niet meer los. Alvast een mooi uitzicht voor de winterse “rauwkost”!

Meebrengen: pickle pers indien je dit hebt, mes, keukenschort, snijplank.

Waar: Zaal Guldepoort, Imschootplein 1, 9870 Machelen-Zulte.

Wanneer: Donderdag 12 oktober, 19u30.

Inkom: 12 euro, niet-leden 15 euro. Drankje inbegrepen. Inschrijven tot 8 oktober via mieke.roelens@telenet.be of 09/380 48 10

 

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...