Eglo Buitenverlichting roest.

Het lijkt alsof alle fabrikanten van verlichting zich van kwaliteit niets aantrekken.
Deze tuinpaaltjes van Eglo ziet u veel in tuinen… maar als u ze van dicht bekijkt ziet u veel ellende. Deze tuinverlichting is toch gemaakt om buiten te gebruiken, of niet ?  Deze uitvoering is van inox beweert Eglo… Ik wist niet dat inox kon roesten? Na een tijdje kwamen door de zogezegde inox roestvlekken. Deze afbeeldingen zijn van mijn tuinverlichting na amper 2 jaren. De gebruikte boutjes zijn allemaal doorroest. De bouten om te te bevestigen aan de grondplaat breken gewoon af  (doorroest) als u ze wenst los te draaien.  Alles roest, de grondplaat, de vijsjes en bouten, zelfs de behuizing.   Het gebruikte lampkapje (plastiek) vergeeld na een tijd én krimpt. Ja! krimpen, het lampkapje draait na verloop van tijd zot, zodat bij een hevige wind ze gewoon afwaaien. We merkten de problemen toen we steeds kortsluiting hadden.  Het binnen-doosje waar de kabels samen komen was volledig verstorven en viel uiteen.
Waarom gebruikt Eglo rommel-grondstoffen, halen ze daar hun winst uit?  Deze lampen waren toch niet goedkoop. (Brico)
Hopelijk dragen we een steentje bij opdat mensen deze slechte lampen van Eglo niet meer kopen en zo de producent zijn ogen opent.
Deze foto’s en bevindingen stuurden wij naar Eglo zonder succes.
Op hun site staan grootste verhalen van mijnheer Ludwig Obwiser (oprichter van Eglo) met zijn successen.
Deze lampen worden goedkoop geproduceerd in China en Hongarije. (zeggen ze zelf)

Ons advies: niet kopen, laat je niet verleiden, na enkele jaren merkt u welke rommel in uw tuin staat.
Laat uw bevindingen na op dit bericht.
Help ons:  Verspreidt dit bericht via uw sociaal netwerk:  klik op het icoon van uw keuze hieronder

Digg This  Reddit This  Stumble Now!  Buzz This  Vote on DZone  Share on Facebook  Bookmark this on Delicious  Kick It on DotNetKicks.com  Shout it  Share on LinkedIn  Bookmark this on Technorati  Post on Twitter  Google Buzz (aka. Google Reader)  

Geef een reactie

+ DOE MEE EN WIN...

DOE MEE EN WIN...