Start > Algemeen Nieuws > RATO Rattenverdelging in Deinze

RATO Rattenverdelging in Deinze

10 september 2010

Vanaf  begin september gebeurt de bestrijding van bruine ratten in Deinze door vzw RATO. Daarmee komt er een einde aan de gratis verdeling van rattenvergif door de Technische Uitvoeringsdienst aan de inwoners die ratten hadden opgemerkt op hun terrein of in hun woning.

Particulieren die aan de stad Deinze de aanwezigheid van ratten melden, zullen telefonisch gecontacteerd worden door RATO om een afspraak te maken voor een bezoek. De rattenbestrijder van RATO zal tijdens dat bezoek tips geven rond preventie en bestrijding. Een bestrijding op maat van de melding zal uitgevoerd worden. Tezelfdertijd zal ook het openbaar domein in de buurt van de melding intensief onderzocht worden en zullen ook daar de ratten worden bestreden.

U kan meldingen van ratten doorgeven aan de Technische Uitvoeringsdienst op tel 09/381.96.80 of via mail op tud@deinze.be .

Meer info: Milieudienst 09/381.95.56 of milieuambtenaar@deinze.be

Share
  1. Karel Maenhout
    10 september 2010 op 08:16 | #1

    Verschrikkelijk dit! Zo het natuurlijke ecosysteem in Deinze verstoren! Dit is het probleem aanpakken en de oorzaak laten. Dat er eens iets gedaan wordt aan het afvalprobleem in Deinze.
    Bij wanbeheerte volgt het ongedierte vanzelf.

Geen reacties mogelijk.